Ejendommen

 

ISVÆRKET ligger der, hvor havnens gamle isværk lå – og en del af den oprindelige bygningsmasse er rent faktisk inddraget i den del af byggeriet, der i dag huser de moderne lagerfaciliteter, som du har mulighed for at benytte dig af.

De nye kontorlokaler er topmoderne, her er aircondition, og der er tænkt masser af gode tanker hos bygherre og det udførende arkitektfirma, der da også selv har etableret tegnestue i ejendommen.

4.300 LYSE OG MODERNE KVADRATMETER

 

Ejendommen byder på gode fællesarealer, dog uden at det tager overhånd med unødvendigt store arealer, der kan fylde for meget på posten med fællesudgifter.

Her i ISVÆRKET er der en fælleskantine, og byggeriets tre længer bindes sammen af lyse glastårne, der både fungerer som imødekommende indgangspartier, og som giver adgang til kontorerne via såvel trappeforløb som elevator.

Med sammenlagt 4.300 m2 kontorareal kan vi hjælpe dig, uanset om du skal bruge 25 m2 eller 1.000 m2. Alle lokaler er kendetegnet ved et gavmildt lysindfald, og ejendommen er i det hele taget indrettet med høj fleksibilitet for øje, således at der er mulighed for at vokse med opgaven, når din virksomhed vækster.