Beliggenhed

 

Med adresse på Torskekaj 1 er du placeret alleryderst på kajen og i første parket til havnebassinet. Der er derfor et flot vue til havnelivet og den maritime stemning til alle sider – fra nogle lejemål er der endda udsigt mod Fanø. Fælles for samtlige lejemål er, at der fra alle kontorpladser er noget spændende og inspirerende at hvile blikket på.

Med adresse på Torskekaj 1 har du dermed også kontor helt tæt på dét, der er så grundlæggende en del af Esbjergs DNA – havnen og havet. Du er tæt på mange af de andre både store og små virksomheder, som på den ene eller den anden vis også har havet og havnen som omdrejningspunkt. Det gælder selvfølgelig i forhold til virksomhederne på hele det store havneområde, og det gælder også i forhold til virksomheder, der ligger i og omkring bymidten.

Og så gælder det ikke mindst i selve ejendommen, hvor der er alt fra lokale arkitekter til transport- og logistikfirmaer, underleverandører til offshore-industrien og investeringsvirksomheder. Her er dermed også et solidt potentiale for at opbygge nye forbindelser og måske endda fælles synergieffekter i fremtiden.

Infrastuktur

 

I forhold til transport ligger du også godt placeret. Det er nemlig let for både medarbejdere og gæster at komme til din virksomhed, uanset om det er til fods eller på cykel fra bymidten, i bil via motorvejen eller med tog.

I gadeplan er der mulighed for gæsteparkering, lige som der er mulighed for at leje en eller flere af de parkeringspladser, der ligger smart og praktisk placeret i kajniveau lige under bygningen.